Folies

.

Folies

Folie oplossingen zijn er in grote getale. Nill werkt alleen met de beste glasfolie oplossingen en u bent dan ook altijd verzekerd van de beste oplossingen van dat moment. Of u nou op zoek bent naar een glasfolie om zon- en warmte te weren of uw producten en mensen tegen schadelijke UV-stralingen te beschermen moet u bij Nill zijn. Maar ook voor doorval, inbraak en scherfbeveiliging bent u bij Nill op het juiste adres.

Ook biedt Nill vele oplossingen in privacy en decoratie glasfolie oplossingen. Mocht u privacy of decoratieve glasfolie oplossing er nou niet bij zitten? Geen punt. Wij van Nill gaan geen uitdaging uit de weg en neem dan ook vooral contact met ons op. Wij gaan voor u aan de slag.

Bent u op zoek naar een zon- en warmtewerende glasfolie, dan hebben we met zekerheid het meest passende product voor u in ons assortiment. Wij beschikken over een geheel transparante glasfolie die een resultaat behaald van meer dan 70% zon- en warmtewering. Maar wenst u een resultaat dat niet te evenaren is door ieder ander product op de markt?! Wij hebben een glasfolie oplossing die 95% zon- en warmtewering biedt en waardoor u nog steeds naar buiten kunt kijken. Tussen deze varianten heeft Nill nog vele andere glasfolie oplossingen (zon pagina), zodat er altijd een passende glasfolie oplossing voor u tussen zit. Kijk ook eens naar onze UV werende oplossingen. UV is een steeds groter wordend probleem voor zowel mens als zijn spullen. Op vrijwel al onze zon- en warmtewerende glasfolie producten is een garantie van 12 jaar van toepassing en dit komt mede door geweldige hardcoatbescherming (zon pagina).

Mocht het zo zijn dat u problemen heeft met het binnenhouden van de warmte op de koudere dagen en lopen uw rijzen uw kosten uit de pan, dan biedt isolerende glasfolie van Nill u de oplossing. Daarnaast is deze glasfolie ook te combineren met een zon- en warmtewerende toepassing voor de warmere dagen. Kijk hier voor meer informatie.

Bij glas denkt u vaak ook gelijk aan veiligheid. Glas brengt risico’s met zich mee en om deze risico’s te verlagen zijn er meerdere glasfolie oplossingen voor ieder probleem. Of dit nou te maken heeft met de voedingsbranche of kinderopvang, maar ook voor thuis denk aan doorvalbeveiliging hebben wij van Nill een passende glasfolie oplossing. Maar ook gevaren van buitenaf zoals bijvoorbeeld inbraak, daarbij kan een veiligheidsfolie u meer bescherming bieden.

De wereld van glasfolie is onbegrensd en biedt zoveel. Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Er is geen vraag ons te gek. Tot snel! Nill.

Benieuwd naar onze glasfolies?