Over ons

.

Over ons

Door kennis van de markt en samenwerking met de beste partners in de markt, kunnen wij van Nill ten alle tijden u de beste producten van dat moment aanbieden. Onafhankelijkheid en brede kennis zorgt voor het beste objectieve advies, met als doel u ten alle tijden optimaal van dienst te kunnen zijn.

De brede kennis van onze specialisten en het grote scala aan producten, biedt u de garantie tot de beste oplossing voor uw probleem.

Maar ook als u geen probleem heeft maar wensen m.b.t. bijvoorbeeld visuele oplossingen, reclame-uitingen en nog veel meer, bent u bij Nill op het juiste adres. Niets is ons te gek.

Als u het logo van Nill een kwartslag draait ziet u dat de laatste L niet voor niets de vorm van een dak heeft. Nill is opgericht met de gedachten dat wij klanten een dak willen bieden waar u voor alles terecht kunt m.b.t. folie. Samenwerking is een belangrijk onderdeel van de organisatie. Ontbreekt er iets, dan zorgen wij van Nill ervoor dat deze kennis in huis komt doormiddel van een samenwerkingspartners die juist gespecialiseerd is in de ontbrekende kennis. Alles om de klant het beste van het beste te kunnen bieden.

De oprichter

De oprichter van Nill (Jeroen Nillessen) heeft een rugzak aan ervaring in de folie wereld en merkte dat er een belangrijk deel ontbreekt in de wereld van folie. Dit is visie tot het leveren van de juiste service, kwaliteit, milieubewust en de juiste passende oplossing voor iedere klant. Niet gebonden te moeten zijn aan beperkte mogelijkheden, maar zorgdragen dat de klant krijgt wat er nodig is voor een prettige leef- en werkomgeving. Dit kunnen meerdere folie oplossingen tot stand brengen. Denk hierbij aan zonwering, isoleren, veiligheid, privacy, decoratief en nog veel meer toepassingen die doormiddel van folie te bereiken zijn.

Al deze ontelbare mogelijkheden hebben ervoor gezorgd dat wij van Nill een ontzettende grote passie voor folie hebben. Het is simpelweg het product van de toekomst en biedt zoveel meer dan traditionele oplossingen. Alle mogelijkheden en beperkingen die Jeroen Nillessen is tegenkomen in al die jaren heeft er tot geleid om Nill op te richten met de visie zoals voorgaand beschreven. Nill nodigt u graag uit om eens contact op te nemen met ons, zodat wij deze passie met u kunnen delen en samen met u kunnen kijken wat voor u de beste en passende oplossing is.

Benieuwd naar onze glasfolies?